maanantai 30. maaliskuuta 2015

Son Amar High Energy Show Mallorca osa 10

Ehdottomasti suositeltava upea kansainvälisyyttä henkivä tanssishow Son Amar High Energy on Palmanyoalassa reilut kymmenen kilometriä Palmasta Solleriin päin. Ajoimme pimeässä kartanon ohitse, se on tien oikealla puolella Palmasta tultaessa.

Ennen laulu- ja tanssiesitystä on mahdollista nauttia illallista isossa salissa, jossa tarjoilijat tuovat ruoat pöytiin. Me söimme hotellilla. Lipun hintaan näytti kuuluvan jonkinlainen alkoholijuoma, joka meiltä jäi nauttimatta. Ruoan kanssa sai viiniä yllin kyllin, en osaa sanoa, kuuluivatko ne lipun hintaan.

Itse rakennus on linnan tai kartanontyylinen, jossa on iso sali, vessoja, ravintola sekä sisäpiha. Varasin meille netin kautta liput ja kaikki toimi moitteettomasti. Esityksiä ei ole joka ilta, me olimme keskiviikon esityksessä. Esiintyjät kuulemma vaihtelevat lukemieni arvostelujen mukaan. Me näimme flamencoa, uskomatonta akrobaattista notkeutta, hevosnumeron, kaikenlaisiksi eläimiksi pukeutuneita hahmoja, joista yksi iso apina nappasi korvastani kii, vähänkö säikähdin, kun se tuli takaani ihan yllättäen. Kansainvälisyyttä olivat tuomassa riverdance-esiintyjät. Balettitanssijoiden joukossa oli koomikko, Michel Jackson -tanssi-imitaatio oli myös muistaakseni illan ohjelmassa. Pimeässä välkkyvät valaistut hahmot jäivät mieleeni, se esitys oli veikeä. Valoilla leikiteltiin yhdessä jos toisessa numerossa. Mukana oli paljon laulua ja tanssia. Laitan tähän pari promo videota, niistä saa jonkinlaisen kuvan, mitä tapahtui. Väliaikakin oli, mutta silloinkin taisi olla jotain ohjelmaa. Aika alkuvaiheessa joku nainen otti meistä kuvan ja tuli sitten myymään niitä, mistä en kauheasti tykännyt. Sama juttu tapahtui Sa Granjassakin, siellä kiersimme ulos niin, ettemme kävelleet myyntipisteen ohitse.
Ehdottoman suositeltava, joskin aika hinnakas esitys.Ei kommentteja: