tiistai 4. elokuuta 2015

Pubivisa Wanhassa Kalevassa Suomussalmi osa 50

Heinäkuun puolivälissä kävimme pubivisassa Suomussalmen kirkonkylän retrobaari Kalevassa. Tietokilpailu järjestetään vuoden ympäri joka toinen keskiviikko klo 19. Kysymyksiä on 20 ja osanottajia oli toistakymmentä. Puolivälissä on pieni tauko. Jokaisen kysymyksen aihealue kerrottiin ennen kysymystä ja vastausaikaa oli jonkin verran.


Tällä kerralla kysymykset olivat huomattavasti edelliskertaa helpommat ja tiesimme suoraan aika monta, muutama oikea vastaus löytyi päättelemällä tai muistia kaivelemalla, pari typerää virhettäkin teimme.
Tällä kerralla kysyttiin mm. Viime vuoden eniten radiossa soitetun kappaleen esittäjää, Kreikan rahayksikköä, seuraavan Kainuun rastiviikon järjestäjäpaikkakuntaa, Euroopan harvimmiten asuttua maata, Kainuun maakuntakukkaa, Karvisen omistajaa ja sitten oli jokunen ajankohtainen kysymys viime aikojen tapahtumista.


Lopuksi paperit kerätään ja tarkastetaan ja kerrotaan oikeat vastaukset ja julkaistaan voittaja. Käsittääkseni jotain pientä palkintoakin on tiedossa. Tällä kertaa voiton vei viiden nuoren tytön porukka.

Suosittelen, kiva tapahtuma. Ainoa haitta on vain se, että samaan aikaan on Jätkänpuistossa yhteislauluilta ja lukiolla naisten pesis, joten jostain on karsittava.


2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Tuollaiseen pitäisi päästä - minä ja koko meidän perhe on tietokilpailuhulluja! Meillä on juhlien ja illanistujaisten aikaan ollut usein tietokilpailuja - koko lähisuku osallistumassa. Ja telkkarin tietokilpailut on katsottu hartaudella - ja lapset yrittivät saada minua osallistumaan Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan, totesin, että muuten menisi hienosti, mutta siinä kohtaa, kun tulee ne pakolliset Salatut elämät -kysymykset, olisi leikki loppunut kesken;)
Hyvää elokuuta, Pauska!

Pauska kirjoitti...

Salkkareihin se olisi minullakin hyytynyt, olen tykännyt aina visailuista. Urheilutietokilpailuihin olen osallistunut parikin kertaa vuosia sitten, taisin olla ainoa nainen kummassakin kilpailussa. Opiskeluaikana pelasin Trivial Pursuitia Radio Jyväskylässä suorassa lähetyksessä yhden kesän ja voitin lopulta koko kilpailun, koska kukaan ei koskaan voittanut minua.
Oikein mukavaa elokuuta Sinullekin :)