maanantai 9. marraskuuta 2015

Värittelemään

Lapsena piirtäminen ja värittäminen on jokaisen lapsen harrastus, mutta vanhemmiten värittäminen jää monelta, vaikka se on ihan kivaa. Ostin ennen syyslomaa pari aikuisten värityskirjaa ihan mindfulnessia ajatellenkin. Värittäminen on kuin agility, golf tai mikä muukin harrastus. Siihen pitää keskittyä täysin ja kun keskittyy, niin kaikki muu unohtuu. Sain ekan kuvani väritettyä. Valitsin värin ihan oman tuntuman ja silloisen mieliteon mukaan, en suunnitellut kuvion väritystä yhtään, vaan menin intuitiolla ja sillä, mitä mieleen juolahti. Ihan aluksi ajattelin tehdä symmetrisen kuvion, mutta luontrelleni sopii paremmin tällainen suunnittelemattomuus.Tässäpä kuvani. Kirjan ostin Kärkkäiseltä, samoin värit, joilla ei saanut oikein kovin tummaa väriä. 
Ajatukset pysyivät hyvin kuvassa ja mieli rauhoittui kummasti.


Milloin sinä olet värittänyt viimeksi :)?2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Minä en ole vielä uskaltanut aloittaa yhtään noita värityskirjoja - minulla on paha tapa koukuttua - ja nämä jos mitkä ovat sellaisia, jotka entisen aktiivipiirtäjän ja värittäjän saisivat pauloihinsa tunniksi jos toiseksikin!
Viimeksi värittelin eräällä tylsällä luennolla itse luentomuistiinpanoihini tekemiin kuviin;)
Mukavaa syksyn jatkoa ja rentouttavia värityshetkiä sinulle, Pauska <3

Pauska kirjoitti...

Ihan kivaa vaihtelua, olen niin surkea piirtämään, että tämä on ihan hyvä vaihtoehto purkaa taiteellista "luovuuttaan". Pictionaryssa on saatu monet naurut meikeläisen harakanvarpaista, itseänikin harmittaa, kun en vain osaa piirtää, en sitten mitään muuta kuin laatikoita :D.


Mukavaa syksyn jatkoa sinne Länsi-Suomeenkin :)