lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pientä biletystä Rymy-Eetussa

Joskus viime keväänä eksyimme Mössölle (Möysän musaklubi vanhalla Essolla) katsomaan lahtelaisbändi Disco Infernoa. Jäin kerrasta koukkuun :). Bändi esittää ulkolaista yhtyettä ja on nerokkaasti tehnyt pitkiä potpureja, joissa on 80-luvun parhaimpien discobiisien kertosäkeitä. On ihanaa, kun saa nauttia kappaleen parhaimmista kohdista ja niitä tulee jatkuvalla syötöllä joskus jopa kymmenen minuutin ajan. Bändin jäsenillä on taiteilijanimet ja kokoonpanossa on kymmenkunta henkilöä, joten kokoonpano vaihtelee. Päälaulaja lopettaa huhtikuussa ja hänet korvaa toinen, melkein yhtä hulvaton kaveri. Vähän harmittaa, että bändillä oli jo sovittu keikka synttärijuhlieni aikaan. Ykkösvaihtoehtoni Laura Voutilainen ei lopulta päässyt eikä tämäkään bändi onnistunut, mutta onneksi ystäväni avulla sain hommattua bilebändin juhliini :). Biisivalikoimassa oli ainakin Little lies, I was made for loving you baby, Fame, Tarzan boy, Love boat, Dallasin tunnusbiisi, In the navy, YMCA, Rasputin, Voulez-vous, Heaven is the place on earth, Ketchup, Viva la vida loca, Hot Stuff ja monia monia muita. Youtubessa on monia keikkavideoita :).
Maaliskuun alussa Disco Inferno soitti Rymy-Eetussa ja varasin meille hotellihuoneen ja menimme discoilemaan ystävämme Krissen kanssa. Mieheni meni kitaratapahtumaan illaksi ja minä käväisin kollegani luona ja sitten shoppailin pari mekkoa Gudrun Sjödénin ja Cosin liikkeissä kälyni kanssa. Kävimme myös kahvilla ja vaihdoimme kuulumisia. Krissen kanssa pelasimme useamman Skibon hotellilla ja sitten kävimme syömässä ennen keikkaa.

Eilen kävimme ostamassa mieheni synttärilahjan pyöräliikkeestä ja sitten hampurilaisilla ja olimme Rymy-Eetussa hyvissä ajoin, ystävämme Minna lähti Lahdesta kyytiimme. Alkuillasta ei tarvitse ostaa lippua, vaan pääsee narikan hinnalla sisälle. Kälyni liittyi seuraamme ja bändi aloitti täsmällisesti soiton kymmeneltä ja pomppasimme tanssilattialle. Olen aina ollut huono discotanssija, mutta pikkuhiljaa olen yrittänyt opetella hytkymään ja olemaan musiikin vietävänä. Jäykkä selkäni ei anna kaikkia mahdollisuuksia niin rentoon menoon kuin haluaisin, mutta en anna sen häiritä. Olen nähnyt Facebookissa kiertävän Åke Lindmanin discotanssiopetusvideon 70-luvulta ja se on kyllä huvittavuudessaan ainutlaatuinen :). Ekan setin aikana oli lattialla tilaa ja siellä mahtui pyörimäänkin.
Sitten bändi piti tunnin tauon ja jatkoi 23.45 aivan kuten aiemmallakin kerralla. Nyt lattialla oli todella paljon porukkaa ja jotkut hyppivät juomiensa kanssa niitä läikkyi lattialle ja kengät tahmautuivat. Ekalla kerralla tanssin talvikengissäni, mikä oli suuri virhe, sillä jalat olivat aivan muussia. Tällä kerralla otin tanssikengät mukaan ja niissä meno oli huomattavasti kevyempää. 

Pidän Rymy-Eetun ilmapiiristä ja sisustuksesta, pöydillä tanssiminen on myös hauska idea. Paikalla oli kaikenikäistä porukkaa ja aika paljon ulkomaalaisiakin. Läksimme kotiin toisen setin jälkeen, auto oli 50 metrin päässä Erottajan parkkihallissa. Ihan mutkitta paluumatka ei sujunut ja olimme kotona vähän ennen puolta kolmea. 

Kiitos kivalle bailausseuralle :). Seuraavan kerran Disco Inferno esiintyy Rymy-Eetussa 22.4. Olisi kiva mennä sinne isommallakin porukalla pitämään hauskaa, lähetkö seuraan? :)


Ei kommentteja: