perjantai 2. kesäkuuta 2017

Mieheni yllätys

Alkutalvella otin eräänä lauantaipäivänä pienet nokoset ja sillä välin keittiössämme oli käynyt taikuri. Kuivatavarakaapeista oli hävitetty kaikki vanhalla päiväyksellä olevat  mausteet, jauhot ja muut tavarat. Minä olen hamstraajatyyppi ja etenkin mausteissa meillä on hmmm maustepusseja 2000-luvun alkupuoleltakin, vaan eipä ole enää! Ahkera apuri oli hieman myllännyt ja heittänyt ylivuotiset tavarat pois.

 Kaiken huipuksi nukkuessani oli käyty kaupassa ja hankittu tilalle tuoreita tarvikkeita. Sen verran hyvin mieheni minut tuntee, että hän tiesi, että olisin nostanut äläkän, jos kaappi olisi ollut lähes tyhjänä. Ihanasti hän sitten loihti tuoretta tavaraa tilalle. Niinpä kaapissa on nyt aika lailla samanlaiset ja jopa samanmerkkiset elintarvikkeet, jotka olivat aiemmin vanhentuneina menneet roskiin. Kaikki hyllyt oli pyyhitty ja osaan oli laitettu paperia suojaksi. Ainoa mitä nyt on vähemmän on juuri ne mausteet, mutta niitäkin on aikalailla sama määrä, eksoottisemmat kuten rakuuna, puuttui, mutta sen sijaan nyt on sekä pomeranssinkuorta että piparkakkujauhetta. Muistissa oli, että eräänkin kerran on pitänyt lähteä joulun alla ostamaan pomeranssinkuorta piparitaikinaan. Nytpä meillä on sitäkin ensi joulua varten :). Näin hienolta kaapin sivuovi nyt näyttää.

Ei kun isot kiitokset Akille :)


2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Minä tarvitsisin nyt yhden Akin tänne ja nopeasti;) Viime viikonlopulla urakalla huhkittiin tuokin homma Sauvon farmilla mutta kotona ei sitten enää paukkuja riittänytkään.
Hyvää viikonloppua, Pauska - ja hyvää lomaa!

Pauska kirjoitti...

Kiitos samoin :). Harmi, että lähetään huomenna Wieniin, muutoin ois voitu tullakin käymään Turun suunnalla :). Iso homma tuokin on ollut, tosin kävi aika nopeasti meillä, sillä en muistaakseni kovinkaan kauaa ollut unessa.