tiistai 3. huhtikuuta 2018

Mukana Ylen uutisissa :)

Facebookin Pokemon Go Seniorit Lahti -ryhmässä peräänkuulutettiin maaliskuussa henkilöitä tv-haastatteluun Yle Hämeen Lahden uutisiin. Jutun tekemisen ajankohta oli keskellä päivää ja koska kovin moni ei tuntunut pääsevän, niin ilmoittauduin mukaan, koska minulla sattui olemaan tuolloin hyppytunti. Meitä oli muistaakseni kuusi pokemonin pelajaa paikalla ja sää oli hyytävän kylmä, pakkasta oli pitkälti toistakymmentä astetta. Toimittaja Janne Ahjopalo pyysi meidät kaupungintalon puistoon ja tehtävänämme oli ensin pelata ihan tavalliseen tyyliin kameran käydessä. No siinä sattui olemaan gym, joten taistelimme siellä olevia pokemoneja vastaan. Kuvaaja hääri ympärillämme ja kuvasi eri kuvakulmista. Tämän jälkeen meiltä kaikilta kysyttiin puolentusinaa kysymystä, joista uutisjuttu koostettiin. Ohjeena oli katsoa toimittajaan ja olla kuten kameraa ei olisikaan. Jutun ideana oli se, että nuoriso ei enää jaksa pelata pokemonia, miksi aikuiset pelaavat sitä yhä.

Kaikkinensa  tämä oli ihan hauska kokemus, näpit olivat kyllä niin jäässä sen jälkeen, että edes lammasnaharukkaseni eivät niitä lämmittäneet. Kuvaajalla onneksi oli hanskat kädessä.

Ja se uutisjuttu on löydettävissä tästä linkistä 4.05 minuutin kohdalta.


2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Hauska juttu :) Minä jätin koko Pokemon -villityksen väliin; tunnen itseni - minulla on tapana pahasti koukuttua peleihin ja muistan edelleen, miten pitkään taistelin, jotta pääsin eroon Facebookin Farmhousesta;)

Pauska kirjoitti...

Joo Farmvilleä pelastin minäkin monta vuotta, se oli aika addiktoiva peli kieltämättä. Nyt on menossa Candy crush sagan taso 3196 :).
Pelit on kyllä mukavaakin ajanvietettä.