perjantai 6. huhtikuuta 2018

Närästääkö? Ota manteli :)

Olen kärsinyt närästyksestä kymmeniä vuosia. Sen pahimmat aiheuttajat kohdallani ovat appelsiinimehu, mustaviinimarjamehu ja suklaastakin sen voin saada. Jostain luin, että manteli auttaa närästykseen ja kokeilin sitä, koska ei ole hyvä syödä Zoltiakaan jatkuvasti. Pureskelin mantelin ihan hienoksi ja totta vie, polte loppui aika nopeasti.


Istun paraikaa autossa räntäsade vihmoo ikkunaa ja lähestymme Tamperetta. Varasin meille pöydän ravintola Coussiccasta, jossa olemme käyneet aiemminkin. Tämä pieni lähiöravintola oli viimeksi lähes täpötäynnä ja sen ruokalistalla on monta annosta, jotka maistuisiva. Ruoka oli viimeksi oikein maittavaa ja samanlaista elämystä odotan jälleen.

Illalla edessä on toisen kerran (tai kolmannen) kerran Näytelmä, joka menee pieleen. Nauroin viimeksi vedet silmissä ja samaa menoa ontoivottavasti tänäänkin luvassa. Huomenna olemme menossa serkkuni luo käymään ja jotenkin varmaan juhlistamme 28-vuotishääpäiväämmekin.

Otsikkoon palatakseni, närästääkö Sinua? Mikä auttaa?

Mukavaa viikonloppua Sinulle toivottelen :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla närästys lähti, kun lopetin viljojen syömisen.


Terveisin

Rouva Kotkot

www.kotkotinkotona.fi

Pauska kirjoitti...

Sitäpä voi siis kokeilla myös :). Kiitos vinkistä! Minulla appelsiini ja suklaa sekä mustaviinimarjamehu ovat ehkä pahimmat aiheuttajat.