tiistai 26. heinäkuuta 2011

Laura Närhi Kiannon Kuohuissa

Olen jo pitkään toivonut näkeväni Laura Närhen livenä , sillä hänen kappaleensa "Mä annan sut pois" on yksi lempikappaleistani. Sen sävel on todella kaunis ja sanat koskettavat ja levyllä Lauran tulkinta on koskettava ja erinomainen. Olin kuullut vain pari muuta hänen kappalettaan (Tämä on totta) aiemmin ja odotukset olivatkin aika suuret - ja en pettynyt.

Laura on muusikko Seppo Närhen tytär ja Kemopetrolin laulaja.  Hänen esiintymisensä oli karismaattista ja hän sai hyvin yleisön mukaansa. Muusikot olivat aivan huippuja, eritoten basisti ja kitaristi olivat melkoisia virtuooseja ja rytmipuolesta vastasi pari Kaartin muusikkoa, kertoi veljeni. Laura ei esitellyt bändiään eikä ole vastannut FB:n fanisivullakaan kysymykseeni siitä, ketkä bändissä soittavat. Kauniit melodiat, musikaalinen ja ennen kaikkea puhdas laulu veivät täysin mukanaan ja hyvässä menossa tanssijalkaa alkoi väpättää ja intoutui tanssaamaankin. Seuraavana päivänä katselimme netistä (kiitos veljeni) Lauran Ilosaaren keikan ja Geneleceistä kuultuna kuulosti oikein hyvältä. Katselinkin jo Lauran keikkakalenteria ja seuraavaksi lähin keikka on syyskuussa Kouvolassa ja sitten on pääkaupunkiseudulla pari muutakin keikkaa tulossa. Minusta taisi tulla fani :)

Niin ja se "Mä annan sut pois" vei kerrassaan jalat alta, se soitettiin encorena ja oli käsittämättömän hieno versio, sinisessä tekstissä linkki, jos haluat kuunnella.

Kuvat eivät taaskaan ole hääppöiset, iphonen kamera on kurjan huono, ihan surkea esim. Noksuihin verrattuna, joten ostinkin pienen näppärän digipokkarin :)

Ei kommentteja: