perjantai 24. helmikuuta 2012

Lomafiiliksissä Rivieralla

Tammi- ja helmikuu ovat taas hurahtaneet kovaa kyytiä ohitse ja kohta on jo maaliskuu. Päivät pitenevät melkoista vauhtia ja ensimmäiset keväiset päivät on jo koettu. Aurinko lämmittää kuistia. Perheemme suuntaa aika lailla suoraan töistä Seutulan lentokentälle ja Frankfurtin kautta serkkuni luo Ranskan Rivieralle tai ranskalaisittain Côte d'Azurille, siniselle rannikolle. Kuinkahan sininen se mahtaakaan olla? Lauantaiksi olen buukannut meille liput karnevaaleille iltashowhun, joka on taatusti näkemisen arvoinen ja jossa on tuhatkunta esiintyjää ja yli kuusimetrisiä hahmoja.

Ihanaa päästä jälleen käymään Ranskassa ja saada kokea sen kulttuuria,  nähdä monenmoista taidetta, nauttia erilaisista herkuista - päästä Hippopotamukseen :) -  ja tietenkin tavata serkkua perheineen. Eikä se lämpimämpi ilmastokaan kyllä huonoa tee, vaikkei nyt olekaan mitenkään kylmät kelit. Tämän jutun ilmestyessä eetteriin, odottelemme mieheni kanssa lentokentällä koneen lähtemistä.

Suurkiitokset vain Mariaanalle, joka tulee hoitamaan koiriamme :)


Hyvää hiihtolomaa niille, joilla se alkaa ja loman odotusta niille, joilla se vielä on edessä sekä loman loppua niille, joilla loma on jo loppupuolella.

Tässä hieman tunnelmia Nice carnevalin nettisivuilta :)

8 kommenttia:

Preferita kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Oikein rentouttavaa lomaa sinulle ja perheellesi.

Ulla kirjoitti...

Hoppas att ni njuter riktigt ordentligt!

Lennu kirjoitti...

Mukavaa lomaa:)

Dahlia kirjoitti...

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinne!

Pauska kirjoitti...

Kiitos, loma oli oikein hyvä ja ennen kaikkea rentouttava :)

Pauska kirjoitti...

Tack, det gjorde vi nog :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos, toivottavasti siunkin loma oli mukava pyrystä huolimatta :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos, paljon nähtiin ja koettiin ja eipä työasiat käyneet mielessäkään. Monaco oli yllättävän kiva paikka ja karnevaalit aivan upeat:)