perjantai 2. maaliskuuta 2012

Duudsonit naapurissamme :)

Kiitos  ystävälleni Pirjolle siitä, että annoit vinkin tämän päivän Duudsoneista, sillä ohjelma on kuvattu naapuristossamme, aivan entisen naapuritalomme vieressä tuossa muutaman sadan metrin päässä. Ohjelmatiedot antavat olettaa, että Mäkiset asuisivat Lahdessa, mutta tässä on kyllä selvä virhe: Villähde on Nastolaa eikä Lahtea :).

En katsonut ohjelmaa suorana vaan Katsomosta heti sen päätyttyä. Joku aika sitten Lahdessa järjestettiin hyväntekeväisyysottelu, jossa oli hurjasti katsojia - eli juuri tämä jaksossa nähty peli, jossa Mäkisten perhe on mukana.


Pajutie 11

Talomme on keltaisten talojen vieressä, molemmat olivat myynnissä syksyllä ja Mäkiset siis ostivat toisen. Talon pohjapiirrustus on aivan sama kuin meidän entisen talomme, alakerta on vähän erilainen eikä meillä ollut takkaa. Rannassa näkyy keltainen vene, joka jäi talomme ostajalle. Tuosta on monta tuhatta kertaa menty koirien kanssa jäälle lenkille.

Yläpiha ja olkkarin ja keittiön ikkunat


Isä menee jaksossa epätavallisissa hepenissä pyytämään autolleen työntöapua hyvän ystävämme entiseen taloon. Mopseja varten tehty porttikin on vielä paikoillaan. 


Make poseeraa Pajutien rannassa


Perheelle jäi taatusti unohtumaton kokemus, joka ei koskaan unohdu :) Suosikkini Jarppikin herkistyi jakson lopussa. Kaikkea hyvää Mäkisen perheelle, Solinassa varmaan törmäillään :)

Katso ohjelma tästä

Ei kommentteja: