maanantai 28. syyskuuta 2015

Bus Burger Heinolantiellä

Vanhan Heinolantien varressa  lähellä Takkulan golfkenttää on Bus Burger.
Vanhaan amerikkalainen koulubussi on kalustettu ravintolaksi ja siellä saa tyyliin sopivasti mm. hampurilaisia ja ranskalaisia. Kävimme eräänä aurinkoisena elokuisena iltana golfin jälkeen haukkaamassa hampat huuleen. Tunnelmaa loi amerikkalainen 50-luvuntyylinen musiikki.

Kuvat kertokoot puolestaan. Hampurilaiset olivat maukkaita ja hieman erilaisia kuin esimerkiksi Hesburgerin. Kastikkeet olivat makoisia ja annoskoko oli suuri.

Bussissa oli ravintolapöytiä


Popcorniakin oli tarjolla

Julisteet loivat auttenttista tunnelmaa

Annosnumerokin oli amerikkalaistyylinen

Muhkea hampurilainen ja maalaisranskalaiset

Toisessa bussissa oli tarjolla juomia sekä jäätelöä

Käypä tutustumassa!


4 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kiitos vinkistä - tuo on kyllä sen verran mielenkiintoisen näköinen paikka, että jollain Hollolan reissulla käydään hampurilaisilla;)
Hyvää viikkoa sinulle, Pauska <3

Pauska kirjoitti...

Ihan on sellainen tunne kuin kävisi vieraassa maassa :).
Mukavaa viikkoa Sinullekin, toivottavasti flunssa hellittää :).

Viv kirjoitti...

Täälä uuden vuoden ja "uuden elämän" aka kuntokuurin kourissa haaveilen jo palkitsevasta purilaisesta Lahdessa ja päädyin Googlettelun seurauksena lukemaan postauksesi. :D

Löysimme Burger Busin ensimmäisen kerran viime syksynä puolison vanhempien vinkkaamana enkä käsitä, miten jotkut intoilevat Burger Kingin rantautumista Suomeen, kun meiltä löytyy omasta takaa tällaisia helmiä! Syömäni classis burger oli aivan uskomattoman hyvä eikä puolison puller porkissakaan ollut valittamista.

Oma postaukseni paikasta löytyy täältä: http://viivinvauhdissa.blogspot.fi/2015/10/burgerit-bussissa.html

Pauska kirjoitti...

Kiitos, upeat kuvat Sinulla.Kyllä tämä Mäkkärin voittaa mennen tullen enkä ole Burger Kinginkään ystävä, Hesen kerros ja juusto ovat joskus harvoin listallani :).