lauantai 20. helmikuuta 2016

Abigaala 2016

Abigaalamme vietettiin erittäin onnistuneesti Wanhalla Valimolla kävelymatkan päästä koulultamme. Abit olivat koristelleet tilan ja sen siivoaminenkin sujui ykkösiltä hyvin nopeasti juhlan jälkeen.

Ekalta tunnilta lähdettiin jo vartin päästä kävelemään narua kiinni pitäen kohti juhlapaikkaa. Kuulemma Yksi pieni elefantti oli raikunut ohikulkijoiden iloksi.

Abit odottivat perinteisessä huiskakeppikujassa ja ykköset ja kakkoset kulkivat kujan läpi.

 

Meillä kouluun jääviä kutsutaan reiskoiksi, en tiedä, mistä nimitys on peräisin.


 Opettajista oli tehty kivoja lauluja ja monet meistä saivat jonkinlaisen lahjan - minua muistettiin kilon punnuksella, jota käytän taatusti joka kerralla, kun opetan hauiskäännön avulla sivulauseen aloittavia sanoja ja konjunktioita. Kiitos hyödyllisestä lahjasta :).

  

Monenlaisia asuja oli tänäkin vuonna, hevonenkin oli tullut juhlaamme.

  

Samoin gorilla :)Aada oli tehnyt itse ihanan joutsenasunsa.


Mukana oli myös palkintojenjakoa, opettajakunta yllätti antamalla viisi Älä tyydy vähään -diplomia. Saara oli saanut kasaan eniten kursseja - peräti 101 kolme vuoden aikana! Eräs opiskelija kävi kahta saman aineen kertauskurssia yhtaikaa, mistä hän sai diplomin, koska ei todellakaan tyytynyt vähään. Ada ja Anton kirjoittavat kunnioitettavat kahdeksan ainetta ja organisaattoridiplomi myönnettiin Veeralle uskomattoman hienosta oppilaskunnan johtamisesta ja tapahtumien järjestämisestä kuluneen lukuvuoden aikana. 

Kahootkisaan kaivattiin myös opettajaosallistujia ja Sannan kanssa riensimme lavalle ja mögelsvamp-sanan osaaminen takasi meille voiton, taisimme vastata vain yhteen kysymykseen väärin. 

Abivideo ja hieno 150 tunnin työn vaatinut räp esitettiin videolta. Toivottavasti saisin räpin linkin, niin voisin jakaa sen, sillä se oli hieno! 

Toinen uusi perinne aloitettiin myös, sillä Tipalan henki luovutettiin Nikolle ja tarkoitus on luovuttaa henki (lakana, jossa silmien kohdalla oli reiät) eteenpäin joka vuosi abigaalassa. Nähtäväksi jää, miten ja missä henki meille ilmestyy seuraavan kerran.

Tekninen toteutus ja ohjelman eteneminen olivat todella hienoja tänä vuonna, kaikki oli suunniteltu tarkasti juontoja myöten. Gaala olikin mielestäni paras, jossa olen 21 vuoden aikana ollut. Vilma oli kesäisissä kamppeissa :)Juuson historiallinen asu


 Olin ryhmänohjaajana vastaanottamassa abeja entisen koulun pihassa, jonne julisteet jätettiin.

Monen eri vertailun perusteella kaupungin  lukioiden ykköslukio ja monella onkin jo syksyllä kirjoitettu L plakkarissa.

Toivon onnea ja lukuintoa kaikille abeille kirjoituksiin :)

Ei kommentteja: