lauantai 6. helmikuuta 2016

Huonekalut saapuivat

Aamulla ennen kymmentä soi puhelin ja Sotkan kuljetusfirman Hakosen miehet soittivat, että sohva ja tuolit ovat tulossa, olimme siis kuljetuslistan ensimmäiset.

Näppärästi miehet kantoivat huonekalut sisälle ja niiden paketista purkaminen ja  kokoaminen jos sitä nyt edes voi siksi kutsua, kävi kädenkäänteessä. 


Skotikin pääsi kuvaan mukaan :) ja pöytä jouduttiinkin heti kääntämään toisin päin, kun tuolin jalkaosa venyykin oletettamaani enemmän.

Koko idea lähti ystäväni Seijan suunnittelusta. Kokkolassa joululomalla kävimme toisen ystäväni Pirjon kanssa tutustumassa valikoimaan ja ihastuimme molemmat säädettäviin nojatuoleihin. Lahden Sotkassa oli mieheni ja minunkin mielestä paras tuoli Dani, jossa säätönappulat ovat todella kätevästi käsinojan sisäpuolella eikä tuolin ulkoreunassa. Kylläpä nyt on mukava illalla katella uudesta tuolista Mäkäräisen Kaisan massalähtöä tykiltä. Television veimme makuuhuoneeseen, sillä olkkariin on  vielä tulossa tällä viikolla 50-vuotislahjakseni tilattu Yamahan digitaalipianon DGX-660, sarjan uusin malli, joka ilmestyy huhtikuussa.


Sisustuskärpänen on ollut meikeläisestä kaukana kymmeniä vuosia, mutta nyt olen kyllä tyytyväinen, kiitokset vielä Seijalle ja Pirjolle avusta!

2 kommenttia:

Tuula / Tuula's life kirjoitti...

Hieno sohvaryhmä. Noista nojatuoleista saa mukavat leposohvat. Mainiot TV:n katseluun, lukemiseen ja miksei bloggailuunkin.
Kirjoitin nimittäin edellisessä postauksessani kotini bloggauspaikoista, lepotuoli pääsi mukaan.
Mukavaa helmikuuta! Nyt on nautinnollista teidän katsoa Kaisa Mäkäräisen menoa :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos, kyllä nämä entiset voittaa kevyesti :). Kaisalla alkaa homma näyttää hienolta, on kyllä mahtavaa lähteä Osloon vajaan kuukauden päästä.
Mukavaa helmikuuta Sinullekin kaima :)