torstai 14. kesäkuuta 2018

Puuhamaa on paras paikka, Puuhamaa on iloinen :)

Pari kesää sitten vietimme veljeni ja hänen lastensa kanssa Puuhamaa-päivän. Olemme vieneet Puuhamaahan kummi- ja sisarusten lapsia aiemminkin. Tänä vuonna pääsymaksu on 25.50 ja se sisältää kaiken toiminnan alueella. Meillä kävi huono tuuri, sillä olimme suunnitelleet vesipuiston päivän päätteeksi ja ilma viileni ja alkoi sataa, joten se jäi välistä. Säätiedotus muistaakseni lupasi poutaa, mutta ennustus ei ihan toteutunut, mikä oli harmillista, sillä molemmat lapset tykkäävät vesijutuista kovasti.


   Koko päiväksi on kyllä paljon kivaa tekemistä :)Oma kestosuosikkini on pehmopalloammunta, joka vain on niin mukavaa. Se tykin äänen suhaus, pallojen hakeminen ja tähtäys, kiire ja tohotus, siinä on jotain innostavaa aikuisellekin. Nyt oli hyvä onni, sillä pääsimme ampumaan ihan keskenämme, sillä puistossa ei ollut aamulla kovin paljon väkeä.

Toivo tähtäysasemissa


Lapset ajelivat erilaisilla autoilla ja polkujutuilla liikennekaupungissa ja autoradoilla. Epäkeskopyörät taisivat olla vähän liian haastavia tällä kerralla. Liukumäet ovat taattu hauskuus ja trampoliineilla ja pomppulinnassa on mukava hypellä.


Sylvi ohjaimissa

Sylvi autoradalla


Meillä oli omat eväät mukana ja paistoimme makkarat nuotiopaikalla.

Kaikenlainen kiipeily on mukavaa


Minusta Puuhamaan kivointa toimintaa ovat veneet, nyt niihinkään ei ollut suurta ruuhkaa.

Joutsenveneissä on kiva ajella
Kapteeni ohjaimissa

Laivalla on mukavaa!
Aina on mukavaa viettää aikaa sukulaislasten kanssa, heidän innostustaan on niin hauskaa katsoa, harmi vain se sää ja vesipuiston väliin jääminen, sillä meille olisi tullut siellä aivan liian kylmä.


Millaisia Puuhamaa-muistoja Sinulla on?2 kommenttia:

Life with Satu kirjoitti...

En ole vuosikausiin ollut puuhamassa, pitää varmaa mennä Neidin kanssa käymään vielä. Ei tosin tänä kesänä, mutta seuraavana siitä alkaa saamaan jotain jo irtikin.

Pauska kirjoitti...

Me olemme olleet ihan parivuotiaankin kanssa, toki kouluikäisille on enemmän kaikenlaista touhua, mutta pienimmillekin on oma alueensa. Puuhamaassa on kivaa!

Ensi viikolla on sitten Irlannin matka, suunnitelmia on jo tehty ja innolla odotamme vihreän saaren maisemien näkemistä. Kiitos vain kaikista vinkeistä Sinulle :).