lauantai 7. heinäkuuta 2018

Suomalaiset huippusukat valmistajana Karkelon Sukka Oy

Facebook-virrassa pulpahtelee jatkuvasti mainoksia ja yleensä estän ne kaikki, koska haluan mieluummin seurata kavereideni tekemisiä kuin mitään mainoksia. Karkelon Sukan mainoksen kohdalla pysähdyin, koska olin selkeästi kohderyhmässä. Muistaakseni tekstinä oli jotain tämänkaltaista: "Kärsitkö halkeilevista kantapäistä?"  -KYLLÄ! "Oletko diabeetikko?" - KYLLÄ! Siksipä luinkin mainoksen kunnolla ja päätin tilata sukat, sillä minulla on varmaan perinnöllisesti kuivat jalkapohjat, äidillä on myös ja jalkahoidosta on hieman apua, rasvailusta myös, joten päätin katsoa tämän kortin, koska sukkia mainostettiin nimenomaan sellaisina, että ne pehmentävät jalkapohjaa ja kantapäitä. Diabeetikon tulee hoitaa jalkojaan erityisen hyvin ja senkin takia sukat kiinnostivat.

Jo parin päivän  käytön jälkeen huomasin selkeän muutoksen ja kun nyt olen käyttänyt sukkia vajaan viikon, niin kantapääni ovat aivan erilaiset kuin viikko sitten. Valitettavasti en älynnyt ottaa mitään ennen - jälkeen kuvia, joten tässä jalkani tänä aamuna kuvattuina. Kantapäästä näkee selkeästi, ettei siinä enää ole halkeamia eikä rosoista reunaa, joka tähän asti on ollut. Sukat tuntuvat erittäin miellyttäviltä jaloissa eivätkä ne hiosta. Kotisivuilla on tutustumistarjouksia, joista voi valita sopivimman, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tämän sivun alareunassa on tarjous.
Varpaatkin ovat pehmenneet huomattavasti etenkin ukkovarpaan keskiosan alapuolelta.
Mikä näissä sukissa sitten on erilaista?

Materiaalina on 64% polyesteriä, mikä ei ole mitään erikoista. Sukat sisältävät 8% merilevää sisältävää kuitua ja 4% sinkkiä sisältävää kuitua, jotka ovat itse langassa, joten ne eivät lähde pesussa pois. Polyamidi / elastaani 24% pitää sukan miellyttävänä.  Materiaali on siis "ainutlaatuinen, jossa on luonnonkuidun tuntu ja se pitää käyttäjänsä olon miellyttävänä, kuivana ja hajuttomana. Valmistettu patentoidulla menetelmällä, mukana aavistus luonnonmateriaaleja. Lanka siirtää kosteuden nopeasti pois iholta ja on pehmeän tuntuinen. Erikoiskäsittely langassa eliminoi hajut"

Kuvassakin näkyvä lippa suojaa nilkan takaosaa hiertymiltä, Y-kanta auttaa varrettomia sukkia istumaan paremmin ja estää sukkien valumisen kantapään alle. Kiristys jalkapöydän ympärillä tukee jalkaa ja yhdessä vasen/oikea -kärkikavennuksen kanssa ne estävät sukkaa pyörimästä jalassa. Hiertämätön kärkisauma viimeistelee ylivertaise mukavuuden yhdessä huippumateriaalin kanssa.Sukkaan on merkitty kirjaimella, kumman jalan sukasta on kyse
Lyhytvartinen sukkaKarkelon Sukka Oy on suomalainen perheyritys, jossa isä ja äiti ensin muiden töidensä ohella alkoivat valmistaa sukkia. Vuonna 2017 perheen lapset hyppäsivät mukaan bisnekseen. Toivon sydämestäni, että tieto näistä mahtavista sukista leviäisi mahdollisimman laajalle, sillä nämä sukat ovat aivan mahtavat ja aion ostaa niitä useampaa mallia. Kävin äsken yrityksen kotisivuilla ja huomasin, että valikoimassa on myös urheilu- ja retkeilysukkia ja villaa sisältäviä sukkia, joten uutta tilausta tekemään :).

Ainoa pieni kritiikki oli sukkia tilatessa, jolloin ostoskorin hinta ei täsmännyt tarjoushinnan kanssa, mutta asia ratkesi nopeasti messengerviestillä, jolla sai päivitetyn hinnan. Jos törmäät samaan ongelmaan, niin laita vain viestiä yritykseen, niin homma toimii. Sain sukkien mukana laskun, joten maksaminenkin oli helppoa.

Onnea ja menestystä Karkelon Sukka Oy.lle!
TÄMÄ EI SIIS OLE MIKÄÄN YHTEISTYÖ- TAI  MAINOSPOSTAUS,VAAN OSTIN  IHAN OMALLA RAHALLANI KYSEISIÄ SUKKIA USEAMMAN PARIN.


Ei kommentteja: